Hoi, deze site is in de maak! In het héél kort alvast: ik geef healing- en coachingsessies in Utrecht. Hierbij duiken we de diepte in en kijken we naar wat jou weerhoudt om het leven te leiden dat voor jou is weggelegd. Je maakt een innerlijke reis, waarbij je vrijgeeft wat jou niet meer dient en stukjes Jij die je verloren was weer terughaalt. Hierdoor kom je steeds meer tot jezelf. De ruis valt weg, je aardt meer. Ik werk hiervoor met opstellingen (systemisch werk), lichaamsgerichte coaching (naast het denken vooral ook voelen) en verschillende vormen van energetische healing.

Daarnaast organiseer ik af en toe soundhealing ligconcerten op lokatie, waarbij je door geleide meditatie, live muziek en in het moment gecreëerde liederen in een lichte trance naar binnen kunt reizen.

Meer info vind je op mijn Facebook-pagina. Je kunt me daar een berichtje sturen als je meer info wil, of me mailen.

Warme groet,

Marije