Heb je een vraag of wil je een sessie of retraite boeken? Stuur me een berichtje!

Voor een sessie kun je alvast wat data/tijden opgooien die jou schikken, dan kijk ik wat ik beschikbaar heb. Zet er ook meteen even bij of je langs wil komen, of dat je een Zoom-sessie wil doen (werkt net zo goed!). Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten, we nemen de tijd die nodig is.

Ik werk voor sessies op DONATIE-BASIS. Dit betekent dat je zelf bepaalt wat jij in jezelf wil investeren. Ik vertrouw erop dat je mijn tijd, aandacht en energie naar waarde schat, tegelijk wil ik voor elke portemonnee bereikbaar zijn. Vind je het lastig om zelf een bedrag te bepalen? Een welkome suggestie voor 60 minuten is €90, voor 90 minuten €125.

Voor een privé-retraite plannen we altijd eerst een korte, geheel vrijblijvende Zoom-call in om te kijken of we van 2 kanten een klik hebben. Want we zitten wel 2 of 3 dagen met elkaar opgescheept ;) Afhankelijk van je wensen en de duur van de retraite, komen we samen een prijs overeen.

Neem contact op

Ik geef sessies en 1-dags-retraites rondom Utrecht (of elders in overleg) en meerdaagse privé-retraites in de Franse Ardennen.

Telefoon

  • 06 53 79 45 34

Email Address

  • info@soulsounding.nl