Heb je een vraag of wil je een healing/coaching-sessie of retraite boeken? Stuur me een berichtje!


LOSSE SESSIES

Voor een sessie kun je alvast wat data/tijden opgooien die jou schikken, dan kijk ik wat ik beschikbaar heb. Zet er ook meteen even bij of je langs wil komen, of dat je een online-sessie wil doen (werkt net zo goed!). De meeste kans op een plekje in mijn praktijkruimte heb je op maandag overdag.

TARIEVEN:

Online coaching en/of healing 30 minuten: €55

Online coaching en/of healing 60 minuten: €80

Praktijkruimte werfkelder Utrecht centrum 60 minuten (1 op 1 opstelling, Quantum Touch, Reconnective Healing): €95

Praktijkruimte werfkelder Utrecht centrum 90 minuten (Soul Sounding: totale uitlijning met jouw essentie met helend klankbad): €135


DONATIE-BASIS

Iedere vrijdagmiddag maak ik ruimte voor 1 online 30 minuten-sessie op donatie-basis. Je geeft dan wat je kwijt kan of wil. Ik vertrouw erop dat je mijn tijd en aandacht, en jezelf, op waarde schat.


RETRAITE

Voor een privé-retraite (in de Franse Ardennen of ergens in NL) plannen we altijd eerst een korte, geheel vrijblijvende Zoom-call in om te kijken of we van 2 kanten een klik hebben. Want we zitten wel een paar dagen met elkaar opgescheept ;) Afhankelijk van je wensen en de duur van de retraite, komen we samen een prijs overeen.

Neem contact op

Ik geef sessies en 1-dags-retraites rondom Utrecht (of elders in overleg) en meerdaagse privé-retraites in de Franse Ardennen.

Telefoon

  • 06 53 79 45 34

Email Address

  • info@soulsounding.nl