Drumcirkel + Soundhealing

kom voor één of beide, met potluck

Een magische drumcirkel in de middag, en een soundhealing ligconcert in de avond met Marije van der Nat, Ramon van der Hout en Twan de Leur, in een heerlijke tuin en yurt in het midden van het land.

Thema: de volle Maan van het Hemelvuur, de eerste supermaan van het jaar. 

DRUMCIRKEL

middag – in de tuin

Een sjamanistische drumcirkel is een groepsritueel waarin we met drums en andere oer-instrumenten zoals ratels, kloppers, rainsticks, oceandrums en fluit een mooi en krachtig energieveld creëren. Je mag je eigen drum meenemen, maar er zijn ook meer dan genoeg drums aanwezig om uit te proberen.

Intentie

Je kan een intentie neerzetten voor heling, verbinding, voor Pachamama of voor bijvoorbeeld een naaste die het even nodig heeft. Deze intenties nemen we mee in de cirkel. Tijdens een drumcirkel worden er verschillende rondes gespeeld. Elke ronde heeft zijn eigen energie en zijn eigen ritme.

De Drum

De drum produceert een diepe lage trilling die ons lichaam goed kan opnemen. Elke drum en elke huid is weer anders en heeft een andere energie en klank. Door je te verbinden met je eigen oer-ritme en het ritme van de andere aanwezige drums kom je in een ontspannen trance waarin mooie innerlijke transformatieprocessen kunnen plaatsvinden.

Drummen in een cirkel kan een magische ervaring zijn. Omdat we spelen met het hart en het ritme van onszelf en Moeder Aarde is een drumcirkel voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ritmegevoel te hebben of heel muzikaal te zijn om mee te kunnen doen. Laat je leiden door je hart, laat het oer-ritme van je lichaam vrij en voel hoe je weer thuis komt in jezelf en in het NU! 

Geen eigen drum? Geen probleem! Ramon heeft een grote collectie door hem gemaakte drums, die je mag uitproberen. De meeste zijn ook te koop.

 

SOUND HEALING

avond – in de yurt

We starten om 19:30 met een korte deelronde waarin we graag je naam horen, en een intentie die je aan je innerlijke reis wil meegeven om het te bekrachtigen. Het thema van deze volle maan is oogst: wat heb je geoogst en wat zou je nog willen oogsten?

Na de deelronde nemen we je mee in een meditatie om je goed te gronden en lekker te ontspannen. Vervolgens vloeien we naadloos over in een verfijnd klankbad waarop je heerlijk mag meereizen.

Unieke klanken

De bijzondere (veelal zelfgemaakte!) drums en snaar-instrumenten en van Ramon, de handpan, didgeridoo en diverse percussie van Twan, en de healing voice van Marije nemen je mee op reis door je innerlijke landschap. We openen de ruimte voor helende frequenties, lichtcodes en magie. Klanken en spontaan ontstane liedjes vanuit het liefdevolle veld, die je aanraken in hart en ziel. Volledig afgestemd op het moment en op ons als groep.

Als nieuw

Wanneer we aan het einde van de avond afscheid nemen, ben je een ander mens. Letterlijk. Jouw DNA is veranderd na dit klankbad. Je gaat als nieuw weer de wereld in. Zo maken we de wereld een stukje mooier!

We kijken ernaar uit en verwelkomen je graag in de yurt!
Warme groet,
Ramon, Twan en Marije

Datum

ZONDAG 18 AUGUSTUS 

• middag: DRUMCIRKEL
15:00-17:00, inloop vanaf 14:45
• avond: SOUNDHEALING
19:30 – 21:30, inloop vanaf 19:15

Locatie

Op het sprookjesachtige erf van Ramon en Pamela in Rijswijk (nabij Culemborg)

Praktisch

Matrasjes en dekentjes zijn aanwezig. Voel je vrij om je eigen dekentje, schapenvacht, kussentje voor onder je hoofd mee te nemen zodat je jezelf comfortabel kunt maken. De houtkachel in de yurt zal behaaglijk branden indien nodig.

Kosten

Op donatie-basis en naar draagkracht. Je kunt denken aan €30-€50 per onderdeel (drumcirkel/soundhealing), of €60-€75 als je voor beide komt. Contant heeft onze voorkeur.
Koop hier je ticket voor €0 om je plek te bevestigen!