Agenda

Scroll naar beneden voor uitgebreide info:

  • In 2024: nieuwe drumcirkels, soundhealings & verscheidene 3-day retreats in de Franse Ardennen. Meer info volgt z.s.m.

Drumcirkel & Soundhealing

met Marije van der Nat & Ramon van der Hout

🔥 DRUMCIRKEL

NB: Geen eigen drum? Geen probleem! De yurt hangt vol met verschillende, door Ramon gemaakte drums die je mag uitproberen!

Welkom in de warme omhulling van de yurt. We verbinden ons met de drum, met de spirit van het dier dat erin doortrilt. We verbinden ons met de plek, in het midden van het land. We verbinden ons met deze tijd. Deze overgangstijd waarin we het ene nog niet helemaal hebben losgelaten, en het andere nog niet goed kunnen voelen of zien. We laten een intentie opkomen, een verlangen, een wens. En we drummen. Samen. Zoals dat al duizenden jaren gebeurt. En samen brengen we deze frequenties in het veld. We weven een patroon van prachtige intenties in het Grote Veld van Alles. We drukken een stempel: ZO is hoe we het willen. DIT is onze intentie. We drummen ons verlangen en trillen het hier, vanuit het midden van ons land, de grond in. Opdat het ripple effect zijn werk kan doen.

💗 SOUND HEALING

We zijn in de stilte na het drummen. Ga lekker liggen, omhul jezelf met warmte, en drijf langzaam mee met de klanken van de bijzondere (zelfgemaakte) instrumenten van Ramon en de healing voice van Marije. Een magische combinatie waarin de ruimte opent voor helende frequenties, codes, lichttaal. Klanken vanuit het liefdevolle veld die je aanraken in hart en ziel, volledig afgestemd op het moment en op ons als groep.

Wanneer we aan het einde van de middag afscheid nemen, ben je een ander mens. Letterlijk. Jouw DNA is veranderd na het klankbad van drums, instrumenten en stem. Je gaat als nieuw weer de wereld in. Zo brengen we liefde en verandering.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Warme groet,

Ramon en Marije

PRAKTISCH:

  • ZONDAG 17 DEC 14:30 – 17:00 in de yurt, inloop vanaf 14:15 met thee
  • Op een heerlijke plek onder Wijk bij Duurstede (adres ontvang je na aanmelding)
  • Pick-up om 14:00 op station Culemborg mogelijk (max 4 plekken, de lokatie is niet goed bereikbaar met ov. Geef het aan bij je aanmelding als je hiervan gebruik wil maken)
  • Matrasjes zijn aanwezig, en een beperkt aantal dekens. Neem vooral je eigen dekentje, schapenvacht, kussentje voor onder je hoofd mee zodat je jezelf comfortabel kunt maken. Als het koud is stoken we de kachel in de yurt.
  • Op donatie-basis, liefst contant. Je kunt denken aan €25-€50, naar draagkracht.
  • We hebben plek voor 12 deelnemers. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvang je het adres.

Samen met collega-medium/coach/healer/familieopsteller Hanke Hermse maak ik met enige (on)regelmaat een aflevering voor onze podcast ‘Spirit op Aarde’. Met verhalen uit ons (soms hobbelige) leven én tools om door deze turbulente tijd te kunnen navigeren. Hier luister je de laatste aflevering:

Een sessie boeken (live of online) kan natuurlijk altijd. Stuur me een berichtje via de contact pagina! Via Facebook blijf je ook op de hoogte.