Agenda:

Zo 14 juli: Soundhealing in de yurt – VOL!

20 – 23 juni: Light Code Retreat in de Franse Ardennen

Soundhealing ligconcert

Een magisch soundhealing ligconcert met Marije van der Nat, Ramon van der Hout en Twan de Leur, in een prachtige yurt in het midden van het land.

💗 SOUND HEALING

We starten om 19:30 met een korte deelronde waarin we graag je naam horen, en eventueel een intentie voor de avond, waarna Marije je meeneemt in een meditatie om je goed te gronden en lekker te ontspannen. Daarna vloeien we moeiteloos over in een verfijnd klankbad waarop je heerlijk mag meedrijven. Met bijzondere (veelal zelfgemaakte!) instrumenten van Ramon, de healing voice van Marije én een extra toef muzikale magie van Twan.

Een magische combinatie waarin de ruimte opent voor helende frequenties en lichtcodes. Klanken en spontaan ontstane liedjes vanuit het liefdevolle veld, die je aanraken in hart en ziel. Volledig afgestemd op het moment en op ons als groep.

☀️ Wanneer we aan het einde van de avond afscheid nemen, ben je een ander mens. Letterlijk. Jouw DNA is veranderd na het klankbad van drums, (snaar)instrumenten, gong en stem. Je gaat als nieuw weer de wereld in. Zo maken we de wereld een stukje mooier!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Zonnige groet,

Ramon, Twan en Marije

PRAKTISCH:

  • ZONDAG 14 JULI 19:30 – 21:30 in de yurt, inloop vanaf 19:15 met thee
  • Op een heerlijke plek onder Wijk bij Duurstede (adres ontvang je na aanmelding)
  • Matrasjes zijn aanwezig, en een beperkt aantal dekens. Neem vooral je eigen dekentje, schapenvacht, kussentje voor onder je hoofd mee zodat je jezelf comfortabel kunt maken. Als het fris is stoken we de kachel in de yurt.
  • Op donatie-basis, liefst contant. Je kunt denken aan €30-€50, naar draagkracht.
  • We hebben plek voor 10 deelnemers. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvang je het adres.

Light Code Retreat 20-23 juni

Franse Ardennen

Wees welkom in de Franse Ardennen, voor deze ontspannen, kleinschalige en creatieve Light Code Retreat met soundhealer Marije van der Nat.

Op een heerlijke plek net onder de grens met België, dompelen we ons 3 dagen onder in alles wat Light Language, Light Codes en zielentaal ademt. Gesproken taal, geschreven en/of getekende symbolen en tekens, handgebaren… en misschien breng jij wel een nieuw element in!

Op een ontspannen manier en met een nieuwsgierige blik openen we ons kanaal voor inspiratie, zodat de taal die jouw ziel wil spreken naar buiten kan vloeien.

Met geleide meditaties, oefeningen en kleine opstellingen, ruimte om lekker te wandelen in het bos en door het prachtige heuvellandschap, tekenen/schrijven, en gesproken en/of gezongen lichttalen. Drie dagen waarin niets moet en alles welkom is. Ook je eventuele schroom, je hobbels mbt creativiteit. We creëren een space waarin je volledig JEZELF mag zijn. En vanuit de verbinding met jouw Zelf ontstaat er ruimte voor de licht-codes om door je heen te stromen.

Deze retreat is voor jou als je:

✅ 3 dagen in een ontspannen, creatieve flow wilt zijn met een fijne, kleine groep (max 8 deelnemers)

✅ ook gewoon even lekker wil bijkomen; voor 10u gaan we nog niks aan programma doen, behalve lekker wakker worden en ontbijten. Dan relaxed met een kop koffie of thee de openingscirkel voor de dag in.

✅ je creativiteit met nieuwsgierigheid tegemoet wil treden.

✅ lekker buiten wil zijn om te tekenen/schrijven, een opstelling te doen, te wandelen, ’s avonds een vuur te maken en mooie verhalen te delen met elkaar, samen te zingen, of juist in stilte te zijn. Bij evt slecht weer werken we binnen, maar wat mij betreft zijn we zoveel mogelijk lekker buiten in de natuur!

✅ en bovenal: je wil openen voor jouw stroom van lichtcodes, in welke vorm die dan ook door je heen willen komen. Iedereen heeft zijn/haar eigen, unieke manier om lichtcodes te channelen. Dat gaan we op speelse en lichte wijze ontdekken!

Wat we niet gaan doen in deze retreat:

❌ vroeg opstaan voor een pre-ontbijt programma (leef je uit, voel je vrij, doe je yoga, maar voor 9u zul je mij waarschijnlijk nog niet zien 😇)

❌ een kok inhuren (we zorgen samen voor de maaltijden, zo blijft de prijs schappelijk)

❌ iets willen bereiken. We tappen in op de flow, de creatieve inspiratie die zich niet laat dwingen. Wat eruit komt, komt eruit, en dat is perfect zoals het is!

Wat geeft het je?

🌀 een hernieuwde verbinding met je Zelf, je essentie, met je ziel en je zaligheid :)

🌀 een paar dagen in ontspanning en free flow je creatief uiten met gelijkgestemden

🌀 tools om je kanaal te openen en je inspiratie te laten stromen, ook super handig voor andere gebieden in je leven!

🌀 Lightcodes geven je inzicht, informatie, een zetje in de juiste richting, bevestiging, aanmoediging, liefde 💜 en een gevoel van THUIS! Ze komen in gecomprimeerde pakketjes van licht tot je, en worden dan uitgepakt in de vorm van een stroom van inspiratie, plotselinge inzichten, je hart dat zich voelbaar opent… en nog veel meer moois!

🌀 en dit neem je allemaal mee naar huis, en is dan voor altijd jouw tool om weer thuis te komen bij jezelf.

PRAKTISCH:

• Er is plek voor 8 deelnemers: 6 bedden in de boerderij, en er zijn 2 plekken om een tentje op te zetten in de tuin. De bedden zijn verdeeld over 2 kamers. Het is mogelijk om je matras in een andere (open) ruimte te leggen als je iets meer privacy/ruimte wil in de nacht.

We verblijven bij FransGroenParadijsje net onder de Belgische grens, een boerderijtje uit de 19e eeuw op een heuvel, met grote tuin met boomgaard, waarachter meteen het bos begint.

• Ik houd het graag voor iedereen betaalbaar, daarom zorgen we samen voor de maaltijden (ik koop de basics in, fijn als je iets van groenten/fruit/noten/iets anders wil inbrengen om te delen)

• We eten in principe vegetarisch, tenzij we ter plekke gezamenlijk besluiten 1 dag iets van gevogelte of rund (die lopen hier bijna het hele jaar als kudde mét kalfjes in de wei) op de bbq te leggen.

• Het is fijn als je je eigen beddengoed en handdoek meeneemt (kussens en dekbedden zijn aanwezig, dus alleen 1p matrashoes, dekbedhoes/laken en kussensloop meenemen, en handdoek(en)). Mocht je hier geen zin in hebben: voor €25 extra zorg ik voor een opgemaakt bed en een handdoek.

• LET OP: Ik heb 2 extra low-budget-plekken beschikbaar: ik vraag dan wel van je of je 1 of 2 dagen eerder kunt komen (je kunt evt zelfs met mij meerijden vanuit Utrecht op dinsdagavond 18 juni), zodat we de boerderij kunnen schoonmaken en voorbereiden voor de retreat. Je krijgt dan dus gratis 2 extra overnachtingen voor een extra aantrekkelijk tarief op deze fijne plek, in ruil voor je poets-en-mooi-maak-skills (met ook zeker tijd voor ontspanning)!

AANKOMST:

• Donderdag 20 juni rond 21:00-22:00 (ik weet uit ervaring dat je het beste na de spits kunt gaan rijden, het is dan 3,5u rustig zoeven vanaf Utrecht, maar overdag kan dat met een beetje pech zomaar 5 uur worden). Kun je een of meer deelnemers meenemen: te gek! Laat me weten bij je aanmelding (en ook waar vandaan je rijdt). Beter voor het milieu, je kunt het rijden dan evt afwisselen en de brandstofkosten delen.

[OV is mogelijk en wellicht te combineren met iemand die met de auto komt, want die komt praktisch langs station Couvin (B) bij de grens. De trein doet er 5 uur over vanuit Utrecht en kost €30-€40. Daarna ben je dus wel nog 45 min onderweg met de auto. Het is niet mogelijk om met OV naar de lokatie te komen. Carpoolen vanuit NL is dus praktischer, korter en goedkoper]

VERTREK:

Zondag 23 juni hebben we in de ochtend nog een programma, dan lunchen we en sluiten we de retreat af met een eindcirkel, die eindigt rond 15:00. Vertrek uiterlijk 16:30, zo heb je nog rustig de tijd om je spullen te verzamelen en afscheid te nemen. Je kan dan rond 19:00-20:00 weer in NL zijn, of besluiten onderweg ergens nog een hapje te eten in bijvoorbeeld Charleville-Mézieres, Couvin, Charleroi, Brussel of Antwerpen.

PRIJZEN:

• Bed in de boerderij (max 6 plekken): €295

• Eigen tentje (max 4 kleine tenten) €265

• Poetshulp (max 2), aankomst dinsdagavond met mij of woensdag op eigen gelegenheid: €222 inclusief bed (met eerste keus 😉) in de boerderij.

• extra optie: opgemaakt bed + handdoek: €25

Je boekt je ticket (€95, €65 of €22) + evt lakenpakket als aanbetaling, graag €200 contant meenemen naar de retreat. Aanbetalingen zijn non-refundable, je kunt je plek wel doorgeven aan iemand anders. Check dan bij mij even of er een wachtlijst is.

Zo’n 2 weken voor de retreat ontvang je per mail de details.

Ik kijk er enorm naar uit je te verwelkomen in de Franse Ardennen!

Let the Light Codes flow freely… !

Liefs,

Marije

Samen met collega-medium/coach/healer/familieopsteller Hanke Hermse maak ik met enige (on)regelmaat een aflevering voor onze podcast ‘Spirit op Aarde’. Met verhalen uit ons (soms hobbelige) leven én tools om door deze turbulente tijd te kunnen navigeren. Hier luister je de laatste aflevering:

Een sessie boeken (live of online) kan natuurlijk altijd. Stuur me een berichtje via de contact pagina! Via Facebook blijf je ook op de hoogte.