Drieluik opstellingen

Levensvonk, Overgave & Alchemie

Welkom in het bos!

In dit drieluik gaan we op 3 woensdagochtenden middels opstellingen aan de slag met deze thema’s:

1. Levensvonk & Innerlijk Vuur (wo 18 september)
2. Overgave & Daadkracht (wo 2 oktober)
3. Alchemie van Leven & Dood (wo 9 oktober)

 

1. Levensvonk & Innerlijk Vuur

Je wordt geboren met een sprankel, een vonk waarin jouw unieke kwaliteiten en gaven besloten liggen.
Hoe kom je aan op Aarde? Het is een overdonderend gebeuren hier… je zou zomaar je vonk kunnen vergeten! Hoe zou het zijn om die vonk stevig te verankeren in jezelf, en je innerlijk vuur aan te wakkeren?
Jouw ziel wil niets liever dan dat jij een kanaal bent voor jouw unieke kwaliteiten. Met een behaaglijk brandend innerlijk vuur houd je jouw kanaal makkelijker open en schoon.
We maken een start met kijken naar wat er in de weg staat om jouw vuur te laten branden. Wanneer jouw zielsverlangen vrij door je heen kan stromen, ervaar je meer vreugde en vervulling in je leven.

 

2. Overgave & Daadkracht

Voor de vrije doorstroom van jouw zielsverlangen is het nodig om je bewust te worden van de elementen die dat blokkeren. Verinnerlijkte stemmetjes die roepen dat je het toch niet kan, dat het geen zin heeft… die je klein houden en je vuur doven. We schijnen een licht op die blokkades, de beren op de weg, én we vragen de grootst mogelijke hulpbron in het veld: de dood. Jouw persoonlijke dood.
Vind je dit spannend? Kom dan juist. Want jouw persoonlijke dood is een super krachtige stok achter de deur om te gaan doen wat je te doen hebt op Aarde! Een vriend en leermeester die je een zetje geeft, of een flinke schop onder je kont. Je bewust zijn van jouw dood geeft je de daadkracht die je nodig hebt om voluit en in overgave te leven.

 

3. Alchemie van Leven & Dood

In het slotstuk van dit drieluik komen alle elementen samen. De vruchten die je in de vorige middagen hebt opgehaald, brengen we in het veld en alchemiseren/transmuteren we naar een prachtig kristal. We werken met de Bron, het medicijnwiel, met de kracht van zuiver Licht in een bedding van goddelijke Liefde. Met jouw zielsverlangen als stralend middelpunt.
Een heilige communie als het ware, een initiatie waarbij je jouw kristal, met daarin besloten de coderingen van jouw volle potentieel, bewust kunt innemen. Zodat je jouw gaves, jouw unieke zielskwaliteiten, vanuit de hoogst mogelijke trilling kunt integreren en met de wereld kunt gaan delen.

 

De eerste 2 ochtenden zijn los te volgen, maar ik raad je aan de hele reis te maken. Voor het hele drieluik geldt een korting.

Voel je de roep? Je bent van harte welkom om deze reis mee te maken. Meer praktische info lees je bij de ticketverkoop op Hipsy. 
Ik kijk ernaar uit je daar te ontmoeten!

Liefs,
Marije 

Data

18 SEPT, 2 OKT, 9 OKT

Locatie

Hollandsche Rading (tussen Utrecht en Hilversum)

Praktisch

Parkeren kan bij het bos. Kom je met OV? Vanaf station Hollandsche Rading loop je in 2 minuten naar de parkeerplaats. Om 09:30 starten we daar.

Rond 12:00 zullen we weer naar de parkeerplaats teruglopen. Houd rekening met een kleine uitloop, ik vind het belangrijk om lopende processen netjes af te ronden.

5 – 15 deelnemers. Ik zorg voor thee en wat lekkers voor tussendoor, fijn als je een eigen beker kunt meenemen.

Kosten

Een losse ochtend kost €39.
Wil je het hele drieluik volgen? Dan betaal je €97 (€20 korting).
Boek hier je tickets voor afzonderlijke ochtenden of het hele drieluik: