Botten rechtzetten

Met Quantum Touch

Wist je dat je botten zichzelf kunnen rechtzetten?
Beter gezegd: je lichaam is in staat zichzelf uit te lijnen en in balans te brengen, waardoor je botten ook weer naar hun originele positie toe bewegen.

Veel mensen hebben pijnklachten vanuit hun bekken, ruggengraat of nek. Dat kan allerlei oorzaken hebben, maar eentje die in deze tijd veel voorkomt: onderuit op de bank hangen met een telefoon in je hand… je nek wordt er niet beter van. En ook veel ruggengraten staan scheef. Soms door zware boodschappentassen aan steeds dezelfde schouder te hangen (☝🏻guilty), soms door bijvoorbeeld (overgeërfd) trauma.
Je lijf gaat compenseren voor de scheefstand, waardoor je weer andere klachten kunt krijgen. Het beste is natuurlijk om de originele blauwdruk te herstellen, jouw lijf in optimale balans te brengen. En dit kán zonder manipulatie (manuele therapie of chiropraxie bijvoorbeeld). Sterker nog: je lijf kan dit zelf! En nóg sterker nog: je lijf wil dit heel graag zelf! Je moet er alleen wel de omstandigheden voor scheppen. En dat kan ik samen met jou doen middels Quantum Touch.
 
Tijdens een Quantum Touch sessie ontstaat er een trillingsveld van hoge frequentie. Je lichaam gaat tijdens het uitlijnen draaien en rekken om wervels weer de ruimte te geven om naar hun eigenlijke positie te bewegen. Dat gaat vanzelf, ik beweeg jou niet. Ik raak je maar heel lichtjes aan, of zelfs helemaal niet. Het lijkt magie, maar het is ‘gewoon’ de quantum natuur 😉.
In de video hieronder zie je een voorbeeld van zo’n sessie waarin ik je help je ruggenwervels, heupen, nek en schedelrand uit te lijnen. Verderop in het filmpje zie je dat ik mijn handen zelfs los van de cliënt houd, en het bewegen gaat gewoon door. Deze man had last van zijn heup. Na het uitlijnen was de scheefstand nagenoeg verdwenen.

Ander voorbeeld: een vrouw met beenlengte-verschil.
Zij moest altijd haar broeken aan 1 kant inkorten en ze droeg inlegzooltjes om te compenseren.
Eén sessie was genoeg om het verschil in beenlengte op te heffen. Ze heeft daarna (intussen ±15 jaar later) nooit meer haar broeken hoeven inkorten, en ze draagt ook geen zooltjes meer.

Dit weet ik omdat de vrouw in kwestie mijn moeder is ;)

Quantum Touch is helpend bij pijn aan spieren, botten en gewrichten en scheefstand. Ook bij scoliose, lordose (extreem holle rug) of kyfose (bochel). In 1 sessie kan al heel veel gebeuren, soms is er meer nodig om weer in balans te komen. Dat hangt af van de kernoorzaak van je klacht en hoe jij je daartoe verhoudt.
Muis- en tennisarm, frozen shoulder, stijve nek, hernia? Ook hierbij kan Quantum Touch verlichting of zelfs oplossing brengen. 

Je kunt je lijf geen mooier kado doen dan het de gelegenheid bieden om uit (letterlijk) eigen beweging de natuurlijke balans weer op te zoeken. Niet alleen op lichamelijk niveau, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Want hoewel de ingang meestal de lichamelijke laag is, werkt QT op alle lagen.

Je bent heel welkom om het eens te ervaren. Op de contact pagina kun je een Soul Sounding sessie boeken, en in het opmerkingenveld kun je aangeven dat je voor QT komt. We werken dan een uur voor €95. 

NB: Een behandeling bij mij dient nooit ter vervanging van medische hulp, wel kan het ondersteunend werken. Heb je langdurige en/of ernstige klachten, ga dan eerst naar je huisarts.