Drieluik opstellingen

Levensvonk, Overgave & Alchemie

Ontmoet je 2 grootste leermeesters…

…en ontvang en veranker de lessen die zij voor jou persoonlijk hebben klaarstaan.

Een training van 3 vrijdagmiddagen in Soest.

November.
De bomen hebben hun levenssappen ingetrokken; de bladeren zijn gevallen, maar het nieuwe is nog niet zichtbaar. Een scheidslijn tussen Leven en Dood.
November is een soort nulpunt-maand. Bij uitstek een tijd om diep, diep naar binnen te keren en daar prachtige schatten op te halen. In deze training, verdeeld over 3 vrijdagmiddagen, neem ik je graag mee naar jouw 2 grootste leermeesters…

In dit drieluik gaan we aan de slag met de thema’s:
1. HET LEVEN – Levensvonk & innerlijk vuur (vrijdag 1 november)
2. DE DOOD – Overgave & daadkracht (vrijdag 15 november)
3. DE ALCHEMIE – Ceremonie (vrijdag 29 november)

 

INHOUD

1. HET LEVEN – Levensvonk & Innerlijk Vuur
Je wordt geboren met een sprankel, een vonk waarin jouw unieke kwaliteiten en gaven besloten liggen.
Hoe kom je aan op Aarde? Het is een overdonderend gebeuren hier… je zou zomaar je vonk kunnen vergeten! Hoe zou het zijn om die vonk stevig te verankeren in jezelf, en je innerlijk vuur aan te wakkeren?
Jouw ziel wil niets liever dan dat jij een kanaal bent voor jouw unieke kwaliteiten. Met een behaaglijk brandend innerlijk vuur houd je jouw kanaal makkelijker open en schoon.
Je ontdekt wat er in de weg staat om jouw innerlijke vuur te laten branden. Wanneer jouw zielsverlangen vrij door je heen kan stromen om je vuur aan te wakkeren, ervaar je meer vreugde en vervulling in je leven.

 

2. DE DOOD – Overgave & Daadkracht
Voor de vrije doorstroom van jouw zielsverlangen is het nodig om je bewust te worden van de elementen die dat blokkeren. Verinnerlijkte stemmetjes die roepen dat je het toch niet kan, dat het geen zin heeft… die je klein houden en je vuur doven. We schijnen een licht op die blokkades, de beren op de weg, én we vragen de grootst mogelijke hulpbron in het veld: de dood. Ja… jouw persoonlijke dood.

Vind je dit spannend?
Kom dan juist.
Want jouw persoonlijke dood is een super krachtige stok achter de deur om te gaan doen wat je nu nog uitstelt! Een vriend en leermeester die je een zetje geeft (of een flinke schop onder je kont).
Je bewust zijn van jouw DOOD geeft je de daadkracht die je nodig hebt om voluit en in overgave te LEVEN!

 

3. DE ALCHEMIE – Ceremonie
In het slotstuk van dit drieluik komen alle elementen samen. De vruchten die je in de vorige middagen hebt opgehaald brengen we in het veld, en alchemiseren/transmuteren we tot een prachtig kristal.
Een heilige communie als het ware, een initiatie waarbij je jouw kristal, met daarin besloten de coderingen van jouw volle potentieel, bewust kunt innemen. Zodat je jouw gaves, jouw unieke zielskwaliteiten, vanuit de hoogst mogelijke trilling kunt integreren. En dan straks, na de winterrust… met de wereld kunt gaan delen.

 

WERKWIJZE

We werken voornamelijk met korte en krachtige opstellingen, aangevuld met creatieve opdrachten (denk aan schrijven en tekenen (hoef je niet te kunnen!)). Ook krijg je ‘huiswerk’ mee voor integratie, extra verdieping en voorbereiding op de volgende middag. We werken met het medicijnwiel, geleide meditatie, met de kracht van zuiver Bron-Licht in een liefdevolle bedding. Met jouw vurige zielsverlangen als stralend middelpunt.

 

WAT JE LEERT

Je gaat ervaren, (door)voelen en persoonlijke schatten opdiepen. Je krijgt inzicht in wat jou beweegt en wat je belemmert. Je leert manieren om voor jezelf een eenvoudige opstelling te doen, je leert self-healing toe te passen en om in een ontvankelijke, creatieve staat te komen zodat jouw zielsverlangen door je heen kan stromen.
Ik geef je handvatten om daar ook na deze training mee te kunnen werken. Hands-on, eenvoudig en praktisch.

Voel je de roep? Je bent van harte welkom om deze reis mee te maken.

Liefs,
Marije

Data

1 NOV, 15 NOV, 29 NOV

Locatie

Soest
Goed bereikbaar met OV: vanaf station Soest loop je in 12 minuten naar de lokatie. 

Kosten

Voor de complete training van 3 vrijdagmiddagen betaal je €175.
Neem je een vriend(in) mee? Dan krijg je allebei korting en betaal je slechts €149 p.p.