Soundhealing

innerlijke reis in een knusse yurt

SOUND HEALING

in de yurt

Thema: tussen herfst en winter, nulpunt, wat mag er sterven, wedergeboorte

Een magisch sound healing ligconcert met Marije van der Nat en Ramon van der Hout, in een heerlijke yurt in het midden van het land.

We starten om 14:30 met een korte deelronde waarin we graag je naam horen, en een intentie die je aan je innerlijke reis wil meegeven om het te bekrachtigen. 

Daarna nemen we je mee in een geleide meditatie om lekker te ontspannen, zodat je goed aan je innerlijke reis begint. Vervolgens vloeien we naadloos over in een verfijnd klankbad waarop je heerlijk mag meereizen.

 

Unieke klanken

De bijzondere (veelal zelfgemaakte!) drums en snaar-instrumenten en van Ramon en de healing voice van Marije nemen je mee op reis door je innerlijke landschap. We openen de ruimte voor helende frequenties, lichtcodes en magie. Klanken en spontaan ontstane liedjes vanuit het liefdevolle veld, die je aanraken in hart en ziel. Volledig afgestemd op het moment en op ons als groep.

 

Als nieuw

Wanneer we aan het einde van de middag afscheid nemen, ben je een ander mens. Letterlijk. Jouw DNA is veranderd na dit klankbad. Je gaat als nieuw weer de wereld in. Zo maken we de wereld een stukje mooier!

We kijken ernaar uit en verwelkomen je graag in de yurt.
Warme groet,
Ramon en Marije

Datum

ZONDAG 3 NOVEMBER
14:30 – 17:00, inloop vanaf 14:15

Locatie

Op het sprookjesachtige erf van Ramon in Rijswijk (nabij Culemborg). Adres ontvang je na aanmelding. 

Praktisch

Matrasjes, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig. Voel je vrij om je eigen extra dekentje, schapenvacht of kussentje mee te nemen zodat je jezelf comfortabel kunt maken. De houtkachel in de yurt zal behaaglijk branden indien nodig.

Kosten

Op donatie-basis en naar draagkracht, je kunt denken aan €30-€50.
Contant heeft onze voorkeur.
Koop hier je ticket voor €0 om je plek te bevestigen!